Tiroler sokken bestellen | Dirndljurk.nl

Elke outfit staat of valt door details. Zorg ervoor dat uw outfit klopt en denk aan elk detail. Bestel hier direct uw Tiroler sokken. Op deze pagina vindt u alle Oktoberfest sokken die uw outfit helemaal compleet maken. Wanneer u geen hoge sokken onder uw lederhose of dirndl jurk a…

Lees meer

30 artikelen  

filters


antrekt, is zichtbaar dat er iets mist aan uw outfit. U kunt kiezen uit diverse soorten Tiroler sokken. Onze tip is: let op de accentkleuren in de rest van uw kledingstukken en laat uw sokken daar mooi op aansluiten. Zo ziet uw outfit er goed gematcht uit en oogt het echt als een complete Tiroler outfit. Het zou zonde zijn als u wel alle juiste onderdelen van een Tiroler outfit draagt, maar het lijkt alsof u maar wat bij elkaar gepakt heeft, omdat de kleuren niet bij elkaar passen. Voorkom dit en kies de best passende Tiroler sokken uit ons assortiment dames- en herensokken voor bij Tiroler kledij.

Damessokken

De meeste sokken op dirndljurk.nl zijn damessokken. Dit ziet u aan details en versiersels zoals strikjes en pompoms. Voor mannen hoeft de sok niet geheel op te vallen, het is echt een detail en niet elke lederhose outfit behoeft een paar Oktoberfest sokken. Al maken bijpassende sokken het gehaal natuurlijk wel af. Voor de dames geldt dat hoge Tiroler kniekousen zowaar een onmisbaar onderdeel zijn van het totaalplaatje. U kunt kiezen uit zeer spannende lieskousen tot over de knieën met een streepje of strik en voor ingetogen dirndl sokken tot onder de knie. Voor ieder wat wils en beschikbaar in diverse kleuren.

Tiroler sokken bestellen

Uw eigen dirndl sokken bestellen, doet u snel en makkelijk bij Dirndljurk.nl! Plaats de gewenste producten in uw mandje en ga naar kassa om af te rekenen als u uw complete Tiroler outfit bij elkaar gekozen heeft.

Heeft u een vraag of opmerking over het bestelproces of is uw maat (tijdelijke) niet beschikbaar? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 050-3127258. Wij helpen u graag verder, zodat u er een feestje van kunt maken!