Tiroler hoed kopen | Dirndljurk.nl

Voor als u voor de dag wilt komen als echte Duitse jäger; de Tiroler hoed vindt u bij Dirndljurk.nl! Wij verkopen de Tiroler hoed in diverse varianten voor zeer scherpe prijzen. Ideaal voor een feestje als carnaval of Oktoberfest. Dankzij de scherpe lage prijzen hoeft u zich tijdens het feesten niet druk te maken om uw hoed, maar uw kostuum is wél helemaal compleet met een Oktoberfest hoed op uw hoofd. De Tiroler hoed wordt het meeste gedragen door mannen tijdens carnaval en Oktoberfest, maar ook vrouwen kunnen kiezen voor een lederhose met bijpassende Oktoberfest hoed. OP deze pagina vindt u onze collectie hoeden die uw outfit nét even die extra touch geeft!

Lees meer

14 artikelen  

filters


Diverse keuze in Tiroler hoed

De Tiroler hoeden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kwaliteiten. Zo is er natuurlijk de traditionele vilten hoed voor Oktoberfest, maar eveneens bieden wij een net luxere variant van wolvilt aan. Deze Tiroler hoed van wolvilt past perfect bij onze koeienleder lederhosen. De meest gangbare en meest gedragen kleuren Tiroler hoed zijn groen en grijs. Wij Dirndljurk.nl vindt u diverse hoeden in deze altijd passende kleuren. U kunt kiezen voor een hoed met of zonder ganzenveer.

Naast de prachtige Oktoberfest hoeden voor bij een typisch Oktoberfest kostuum, verkopen wij ook de welbekende bierhelm. Een bierhelm helpt u gehydrateerd te blijven en voorziet u via twee slangetjes waardoor u kunt drinken van vers bier. In de helm kunt u in totaal twee biertjes plaatsen en zo kunt u continue genieten van bier zonder uw handen vol te hebben aan drankjes! De bierhelm is een ideaal cadeau voor feestgangers of gewoon voor de grap.

Tiroler hoed bestellen

Wilt u uw kostuum compleet maken met een mooie Tiroler hoed? U bestelt de hoed eenvoudig in onze website. Denkt u ook aan de overige kledingstukken van uw outfit? U vindt ze allemaal op Dirndljurk.nl!