Tiroler shirt – Voor dames & heren! | Dirndljurk.nl

Wat zijn de lederhosen toch zonder Tiroler overhemd… Een half naakte man! Erg fijn in de ochtenden, maar tijdens Oktoberfest is een shirt toch echt een must! Een rood-wit geblokt Tiroler overhemd maakt uw Tiroler outfit af. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht om hun Tiroler overhemd aan te schaffen voor een te gek feestje. Het Oktoberfest shirt is een echte musthave als het aankomt op uw outfit voor Oktoberfest, carnaval of een ander verkleedfeest waarvoor jij in Tiroler outfit wilt verschijnen. Ga niet voor half werk en zorg dat je in ieder geval een perfect Tiroler shirt draagt!

Lees meer

4 artikelen  

filters


Voor wie is het Tiroler overhemd?

De Tiroler blouse is voor iedereen die compleet gestyled op een Tirolerfeestje of andere aangelegenheid voor een verkleedpartij wil verschijnen. Voor de mannen is een Tiroler shirt sowieso onmisbaar. Het is een echte musthave om bij uw lederhose te dragen. Op deze pagina bestelt u een los geblokt overhemd. Vindt u als vrouw de dirndl jurk niks voor u? Maar wilt u wel gepast en geheel in stijl naar een Oktoberfest? Met deze Tiroler blouses lijkt het alsof u een dirndl aan hebt, maar dan met het comfort van een shirt met broek/lederhose. Wanneer u als dame voor de vrouwelijke lederhose kiest, dan is een Tiroler shirt bij Dirndljurk.nl snel gevonden!

Bestel direct uw Oktoberfest overhemd!

Wilt u voor een mooie prijs nieuwe Oktoberfest kleding bestellen? Wanneer u uw bestelling voor 16:00 heeft geplaatst, wordt deze de volgende dag al thuisbezorgd. Mocht uw Oktoberfest shirt niet direct leverbaar zijn, dan krijgt u een bericht wanneer u de levering wel kunt verwachten. Zo voorkomen we dat u zonder Tiroler shirt op Oktoberfest staat. Bang dat de blouwe niet goed zal passen, omdat u niet weet of u de juiste maat besteld? Ruilen is bij ons geen probleem. Neem daarvoor altijd even contact met ons op.