Oktoberfest jurkje kopen – Ruime keuze! | Dirndljurk.nl

Oktoberfest jurkje


Carnavals kleding

Carnaval is voor Brabanders, studenten en anderen het mooiste feest van het jaar. Een aantal dagen vol gezelligheid, muziek en vrolijke mensen is waar carnaval bekend om staat. Dat een traditie van verkleden is ontstaan, draagt bij aan de unieke sfeer en echte gezelligheid van dit feest. U kunt zich ook even voordoen als iemand anders en helemaal losgaan met uw outfit. Zoekt u nog een outfit voor de volgende editie? Kies er dan voor uw carnavals kleding online te bestellen bij Dirndljurk.nl. Zoals de naam al zegt, verkopen wij een ruim aanbod aan dirndl jurkjes: Dit Oktoberfest jurkje is de standaardoutfit voor dit Duitse bierfeest. Dus tover je zelf dit jaar om tot Tiroler meisje met Carnaval!

Waarom kiezen voor Dirndljurk.nl?

Dirndljurk.nl biedt diverse dirndls voor carnaval. Alle jurkjes op deze website zijn scherp geprijsd, zijn van een hoge kwaliteit en staan garant voor plezier! De dirndls op deze website kunt u vaker dragen dan alleen tijdens carnaval. De dirndl is van oorsprong Duits en wordt door onze Oosterburen gedragen tijdens Oktoberfest. Dat kunt u ook doen, evenals de dirndl dragen op een thema- of verkleedfeest. Een leuk jurkje voor Oktoberfest is hier dus snel gevonden!

Bestellen doet u snel en gemakkelijk door op de kleding in onze webshop te klikken. Vervolgens is het mogelijk om één of meerdere stuks in de winkelwagen te plaatsen. Vervolgens merkt u de werkwijze Dirndljurk.nl, namelijk:

  • Een divers aanbod aan carnavals kleding online;
  • Uw bestelling veilig en online betalen;
  • Een snelle bezorging;
  • Klantvriendelijke service dankzij 20 jaar ervaring;
  • Kwalitatieve dirndls die u vaker kunt dragen.

Outfit compleet maken

Gaat u voor de Tiroler look deze Carnaval? Dan moet u dat natuurlijk wel goed doen. Naast een Oktoberfest jurkje heb je voor een complete outfit ook het volgende nodig:

  • Bijpassende platte of ballerinaschoenen in een kleur die past bij uw dirndl jurk;
  • Een rood- of groenkleurig lint om in uw (lange) haar te vlechten.

We maken het u graag makkelijk dus deze producten kunt u ook in onze webshop vinden. Om de look helemaal af te maken, vlecht u uw (lange) haar in één of twee vlechten met daardoorheen het rode of groene lint. Met deze tips herkent iedereen u als Tiroler meisje!

Direct uw carnavals kleding online bestellen

Wilt u direct carnavals kleding online bestellen? Bekijk dan ons assortiment in de webshop en kies één of meerdere dirndls uit. Heeft u een vraag of opmerking over de bestelprocedure of is de jurk in uw maat (tijdelijk) niet leverbaar? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050-312 72 58.